tiistai 25. marraskuuta 2014

K -15 Seksikauppaan, suksikauppaan vai kuntosalille ?


Tänään autolla ajaessani "kaalimato" mainokset pyöri radiossa. Ihmetyttää tiedotusvälineiden lisääntyneet seksilelukauppojen mainokset. Mielestämme lapsille ja nuorille annetaan vääristynyt kuva seksuaalisuudesta ja rakastelusta, kun hieromasauvoja yms. seksivälineitä mainostetaan TV ssä ja radiossa. Emme tarkoita, ettei seksileluja saisi käyttää, mutta meidän kokemuksen mukaan terveet pariskunnat eivät välttämättä niitä tarvitse. Tietysti on tilanteita jolloin seksileluista voi olla apua,
mutta parhaat leikit syntyy ihan aidoilla leluilla :D . Omassa ja toisen vartalossa riittää ihan tarpeeksi ihasteltavaa ja ihmeteltävää.

Parisuhteen ongelmat heijastuvat usein seksielämään, joten myös seksuaalista nautintoa lisää panostaminen hyvään tunneyhteyteen, rehellisyyteen ja toisen huomioimiseen arjessa. Oli iloinen yllätys lukea miten paljon liikunta ja hyvä peruskunto vaikuttaa seksuaaliseen nautintoon.

Seksilelujen sijaan liikuntaa


Liikunta on hyväksi kaikille, mutta harva tietää, että se auttaa harrastamaan parempaa seksiä!
Tutkimusten mukaan kolme kertaa treeniä viikossa kehittää rakastelutekniikkaa, joustavuutta sekä kestävyyttä.

Tässä muutamia liikuntamuotoja, joiden avulla voit parantaa seksielämääsi.

-Kuntosali harjoittelu  saattaa olla juuri mitä lääkäri määräisi parempaan seksiin. Painonnosto saa kehon tuottamaan enemmän testosteronia, mikä on avaintekijä miehen seksiviettiin. Myös tutkimukset ovat vahvistaneet lyhytkestoisen rajun liikunnan lisäävän testosteronitasoja. Hyviä treenimuotoja parempaan seksielämään ovat muun muassa punnerrukset, vatsalihasliikkeet ja - rutistukset. Vahva ylävartalo lisää kestävyyttä, koska sen lihaksistoa käytetään rakastelun aikana.

- Harvardin yliopiston teettämässä tutkimuksessa, huomattiin, että Reipas kävely ja muu aerobinen harjoittelu vähentävää erektiohäiriöitä jopa 30 %. Toisen tutkimuksen mukaan aerobinen harjoittelu, mikä polttaa vähintään 200 kaloria päivässä voi merkittävästi alentaa erektiohäiriön riskiä.
Reippas kävely vaikuttaa erektiohäiriöihin parantamalla verenkiertoa. Nopea kävely ja juokseminen parantavat seksielämää samaan tapaan kuin ne estävät sydänkohtauksia. Nämä harjoitteet nimittäin pitävät verisuonet puhtaina, jolloin tuloksena voi olla vahvempi ja pidempi erektio. 

-Hiihto on erinomainen liikuntamuoto. Aerobisen hyödyn lisäksi se on hyvää lihaskuntotreeniä koko keholle.

- Vähintään 30 minuuttia kestävät uinti kolme kertaa viikossa lisää seksuaalista kestävyyttä. Se on myös oiva tapa painonpudotukseen, mikä myös parantaa seksielämää. Erään ylipainoisia miehiä tutkineen tutkimuksen mukaan vain 10 % painonpudotus auttoi jopa kolmasosaa tutkituista parantamaan seksuaalista suorituskykyään.


Liikunta auttaa miesten ja naisten seksielämää


Liikunta auttaa miehiä, naisia ja monilla eri tavoilla. Eräässä 10-vuotisessa tutkimuksessa varmistettiin liikunnanpuutteen ja erektiovaivojen yhteys: eniten liikkuvilla erektio-ongelmia oli vähiten, vähiten liikkuvilla puolestaan eniten.
Liikunnan avulla miesten seksikyvyt säilyvät pidempään, kuten eräässä tutkimuksessa osoitettiin.
Teksasin yliopistossa tutkittiin 18-34-vuotiaita naisia. Tutkimuksessa todettiin, että liikunta saa naisen kiihottumaan helpommin ja erityisesti heti liikuntasuorituksen jälkeen.

Liikunta lisää hormonien eritystä ja näin ollen lisää seksuaalista nautintoa yhdynnän aikana.

Pohjois-Carolinan liikuntalaboratorioissa tehdyissä mittauksissa huomattiin, että urheilun aikana hormonitasot, jotka säätelee seksuaalisia aisteja nousee huomattavasti. Liikunta lisää myös muiden mielihyvähormonien, esimerkiksi endorfiinien, tuotantoa tai pitoisuutta, jotka vaikuttavat positiivisesti mielialaan.

Liikunta lisää seksikkyyden tunnetta


Liikunnan harrastaminen parantaa miesten ja naisten omakuvaa. Arkansasin yliopiston tutkimuksessa osoitettiin, että liikunnan harrastamisen säännöllisyys ja hyvä fyysinen kunto lisäävät viehätysvoimaa ja energiatasoja. Liikuntaa harrastavat ovat tutkimuksen mukaan onnellisempia ja harrastavat mieluummin seksiä.

Suosittelemme siis suuntaamaan matkan seksikaupan sijaan lenkkipolulle.

Nikke ja Heidi 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti