sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Yksin jouluna? Tervetuloa Leppävaaraan tai Matinkylään !



Espoon vapaaseurakunta on jo useamman vuoden ajan järjestänyt jouluaattona yksinäisten joulujuhlia. Albergan kartanossa yksinäisten jouluja on järjestetty jo vuodesta 2006 alkaen ja Matinkylän Kaivolla toista kertaa. 
Yksin vietetyn joulun ei tarvitse olla synkkä ja iloton. Vaikka nykyisin jo useampi kuin joka kolmas espoolaiskoti on yhden hengen talous, voi perheetönkin nauttia juhlapyhistä toisten seurassa.

Albergan joulujuhlaan osallistuu kaikenlaisia ihmisiä, niin työssäkäyviä, eläkeikäisiä kuin yksinhuoltajia lapsineen.
Joulujuhlan aloittaa aaton hartaushetki, jonka jälkeen ruokaillaan ja lauletaan joululauluja.  Luonteeltaan juhla on ekumeeninen, eikä keneltäkään kysellä suhtautumista uskonasioihin.

Kaivon joulussa ruokaillaan ja vietetään tunnelmallista ja hauskaa iltaa hyvässä seurassa! Kaikille juhlaan osallistuneille jaetaan lahjat!

 24.12. klo 14.00 jouluaaton hartaus  ja 15.00 alkaen Kartanon joulu Leppävaarassa (Sokerilinnantie 7A).  Ilmoittautumiset etukäteen kartanonjoulu@gmail.com 

Yksinäisten joulujuhla Kaivolla 24.12. klo 18.00, Matinkylän vanha ostari(Matinkatu 22). Vapaa pääsy. 

Yllä oleviin tilaisuuksiin voit tulla myös auttamaan! Niihin voi lahjoittaa myös jouluruokia ja Kaivon jouluun valmiiksi paketoituja lahjoja: saippuaa, shampoota ja suklaarasioita !


Heidi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti