torstai 26. helmikuuta 2015

AVA:n erilaiset perheet jakson jäljiltä viestejä ja kiitoksia satelee edelleen


Olemme saanet paljon yhteydenottoja tutuilta ihmisiltä nuoruusvuosilta, kaukaisilta sukulaisilta ja henkilöiltä , jotka muistaa meidät kouluajoilta tai muualta matkan varrelta. Ollaan Kiitollisia  kaikista rohkaisevista viesteistä. Negatiivistakin palautetta on tullut yleisille palstoille tai ainakin erilaiset perheet facebook sivuille. Oli kyllä odotettavissa, että kotikoulu aiheuttaa närää, mutta se oli yllätys, että tekemämme vapaaehtoistyö ärsyttää myös. Itse en ole kommentteja lukenut, mutta Nikke on ne käynyt lukemassa, kun hänen maailmaa ei muiden kommentit hetkauta suuntaan eikä toiseen. Kuitenkin reippaasti yli 90 % palautteesta on ollut positiivista. Tuttu ateisti ystävämme kommentoi näin"Katsoin sen ohjelman ja täytyy sanoa, että se oli aivan mahtava".

Meille jää toisinaan edelleen yövieraita, mutta he ovat aina selvinpäin ja muutenkin katsotaan mikä on tilanne kotona ja niin , että se on kaikille perheenjäsenille ok. Yleensä meidän lapset ehdottaa itse ja pyytää vieraitamme jäämään yöksi. Kuitenkin näitä ystäviä jää suht harvakseltaan. Saattaa mennä kuukausi eikä täällä ole ollut muita yövieraita, kuin lasten kaverit. 
Ollaan saatu paljon viestejä myös ihan ventovierailta. Moni tuttu ja tuntematon oli liikuttunut kyyneliin ohjelmaa katsellesssaan. 70 vuotias vähävarainen henkilö halusi varata itselleen huoneen, kun hän saapuu etelä -Suomeen ensi kesänä. Asunnoton mies pyysi apua ja toivoi pääsyä suihkuun. Moni tuntematon rohkaistui ohjelmaa katsoessaan ja haluaa tulla yhdistyksemme toimintaan mukaan. Useat kristityt henkilöt sanoneet, että tuollainen työ on juuri sitä mitä he ovat aina toivoneet voivansa tehdä. Muutamat sanoivat, että eivät vapaaehtoistyötä pysty tekemään ajanpuutten vuoksi, mutta haluavat alkaa lahjoittamaan rahaa johonkin hyväntekeväisyyteen. Välillä tuntui, että viestejä satoi sellaisella tahdilla ettei riittänyt aikaa vastailla niihin. kaikki yhteydenotot, jotka on suoraa tullut meille on ollut todella positiivisia ja liikuttavia.

Yhteydenottoja ohjelman tienoilta tulee edelleen. Jos et ole sitä vielä nähnyt niin tässä alla linkki n 50 min ohjelmaan http://www.katsomo.fi/?progId=428223AVAn Furujen jakso.  

Heidi

Kaikkea hyvää kaikille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti