keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Alfa-kurssilla löytyy elämän tarkoitus



Nikke jäi aamulla opettamaan lapsia. Otin lahjoituksena saatuja vaatteita ja ruokaa mukaan ja lähdin kohti asumispalveluyksikköä. Tapasin siellä ystävän, jolla ollut juuri syntymäpäivä. Minulla oli hänelle uusi toppatakki ja karkkia. Henkilökunnan kanssa suunniteltiin tulevaa laskettelupäivää. ViaDia Espoo ry sponsoroi asukkaille laskettelulipun ja välinevuokran.  Meillä on muutenkin suunnitelmissa järjestää kevyitä alfa viikonloppuja jossa syömisen , seurustelun ja saunomisen ohessa voi tutustua kristinuskoon.

Mielessä on pyörinyt aika, kun pidimme Niken ja Häkkisten kanssa suhessa alfa- kursseja n 8 v sitten. Meillä oli todella hauskaa aikaa yhdessä. Kurssilaiset olivat 90 % entisiä ja nykyisiä päihdeongelmaisia ja rankkoja taustoja, sairautta: hepatiitti, HIV.  Muutamat lopettivat kurssin kesken. Suuri osa kävi kuitenkin kunnialla loppuun, mutta katosivat alfa- juhlan jälkeen kuvioista. Tänä päivänä kurssilaisille kuuluu hyvää ja he nauttivat raittiista elämästä. Heistä on tullut äitejä, vaimoja, aviomiehiä, gosbel riders jengiläisiä, evankelistoja. Jumala on tehnyt ihmeen monien heidän parisuhteessa ja henkiläkohtaisessa elämässä. He palvelevat seurakunnassa ja sielunhoitotehtävissä. Yksi heistä on Kimmo, joka palasi huudeille 5v. tauon jälkeen ja on nyt mun "oikea käsi" viadia työssä. Olimme kurssien jälkeen usein huolisamme ja mietimme näitä entisiä kurssilaisia ja rukoilimme heidän puolesta. Tämä on hyvä esimerkki siitä, että ei saa lannistua, kun tuloksia ei heti näy. Hvyä työ ei koskaan valu hukkaan vaan tuottaa hedelmän ajallaan. 

Espoossa Perkkaan pappilassa alkaa alfa-kurssi keskiviikkona 25.2.2015 klo18. Tulkaa mukaan katsomaan ja tutustumaan mistä kristinuskossa on kyse. Kurssi kestää 10 viikkoa ja kokoontuu 1ilta/viikko. 


Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti