maanantai 19. lokakuuta 2015

Uusimmassa Anna lehdessä hyvä juttu meidän työstä: Apu ei ole keneltäkään pois.







Hei kaikki arvoista lukijat,
Uusimmassa Anna-lehdessä on 4 sivun tosi positiivinen juttu mun/ meidän elämästä: vaikeuksista, uskosta ja toivosta ja miten ViaDia espoo ry lähti liikkeelle. Löytyykö ystäväpiiristä ihmisiä joilla on rikostausta, tai päihde- ja mielenterveysongelmia. Anna lehti heille luettavaksi.

Olet muuten tervetullut mukaan ViaDia espoon toimintaan. Asuntolavierailut pyörii samaan malliin ja syyskuussa aloitettiin ihan uusi juttu. Ruokailut Kaivolla Matinkylässä tavoittaa nyt ihan uuden porukan. Moni entinen päihteiden  käyttäjä on tullut toimintaan mukaan. Iltapäivät koostuu yhteisestä ruokailusta ja lyhyestä Raamatun opetuksesta ja keskusteluista.  Meitä on ihana porukka kasassa ja näistä kavereista on tullut mulle kuin perheenjäseniä. Kaivolla meitä on ison mieslauman lisäksi 2- 5 naista. Kaikki ystävät, tutut ja tuntemattomat tulkaa mukaan SELVINPÄIN, vaikka elämä ei olisikaan ihan mallillaan.

Kivoja uutisia ja kiitosaiheita: 4 ystävää saaneet viimeisen 3viikon aikana asunnon, 2saaneet paikan päihteettömästä asuntolasta. Nyt varmistui yhteistyö vankilan kanssa ja kaverin koevapaus.
2 uutta miestä Toni ja Tako aloittaneet meillä työkokeilun. Toimintaamme tulee viikottain lisää ihmisiä. Moni heistä kertoo miten rukous on antanut voimaa ja auttaa elämään ilman päihteitä.


Hyvää syksyn jatkoa
Heidi


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti