lauantai 14. toukokuuta 2016

Mökkeilyä, löhöilyä ja kuntosalia

Terveisiä Paraisilta. Tämän kevään/kesän eka mökkireissu. Niin hienoa herätä aamulla näistä maisemista. Kotikoulu muuttui hetkeksi mökkikouluksi.  Lukio-opinnot sujuu myös täällä ja varmasti lapset oppii luonnossa enemmän kuin koulun penkillä. 8 vuotias ja 4 vuotias tutkivat kiikareilla lintuja ja ihmettelevät neljää rapua, jotka on uineet katiskaan. Ihanan rauhallista, linnut laulaa ja laineet lyö rantaan. Kukaan ei lasten tai meidän ystävistä ei yhtäkkiä tupsahda ovelle. Ystvät on parasta maailmassa, mutta välillä kotona ei viikonloppuinakaan saa kokea rauhaa, kun lapsia tulee ja menee.
Täällä on mökkitien päässä tosi hyvä sali. Käytiin äsken vetäsee viikon kolmas treeni. Moni treenaa omia hääjuhlia varten. Yksi syy miksi itse käyn kuntosalilla on se, että voisin vielä 4 lapsen ja 19 avioliittovuoden jälkeen olla ihan ok. Ei siksi, että mies tai joku vaatii vaan ihan omasta tahdosta. Akat nosti hirveen metelin, kun Suomessa uutisoitiin muutama vuosi takaperin, että yksi miehen perustarpeista on se, että puoliso on viehättävän näköinen. Outo äläkkä. Selvähän se on, että ulkonäkö ja fyysinen kunto vaikuttaa suoranaisesti meidän hyvinvointiin ja itsetuntoon ja näin ollen myös parisuhteeseen. Ihanaa oli ensimmäistä kertaa treenata mun 16v kanssa. Saara neuvoi hyviä uusia liikkeitä.
Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille. Pitäkää huolta toisistanne ja erityisesti äidit yrittäkää löytää aikaa, että pääsette huolehtimaan omasta kunnosta ja hyvinvoinnista :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti